TRADUCCIONS DE SOFTWARE i PĀGINES WEB :

Dins de les activitats i serveis que donem al associat i als radioafeccionats en general, es facilitar la comprensiķ en la utilitzaciķ dels programes i pāgines web més comuns en la nostra activitat diāria, es per aixō que a part de traduir els programes, traduīm i fem comprensible les ajudes de tots aquests programes. Un programa on te ajudes amb la nostra llengua se li pot treure totes les possibilitats de treball. Per aquesta raķ també fem manuals d'instalˇlaciķ i configuraciķ en catalā que pots trobar a aquesta web.

 

- WSJT-X es el programa original per FT8, FT-4 i altres modalitats digitals. creat per Joe Taylor K1JT on el catalā va ser la primera llengua disponible amb l'original anglčs, la llengua canvia automāticament en funciķ de la configuraciķ del teu sistema operatiu. El software estā disponible per a Windows, Linux i MAC.

- JTDX es un software derivat del WSJT-X de K1JT per FT-8 i altres modes de comunicacions digitals. Pots canviar l'idioma de treball des de el menú principal de l'aplicaciķ. A la web hi tenim un manual extens per ajudar a configurar-lo.

- TQSL el soft de l'ARRL per poder pujar els QSO a LoTW. LoTW es el mitjā més reconegut i admčs per la majoria de diplomes al Mķn.

- BktTimeSync es un magnífic software del Mauro, IZ2BKT que serveix per posar en hora el teu PC. Estā disponible en moltes llengües, catalā i castellā inclōs.

- CATBkt un software CAT universal per a la majoria d'equips de rādio, inclōs els antics. El programa i les ajudes estan disponibles en catalā i castellā. A la web del Mauro hi ha molts altres programes.

- FLDigi es un software del David, W1HKJ per comunicacions digitals CW, PSK, MFSK, RTTY, Hell, DominoEX, Olivia, ETC... , la traducciķ al catalā i castellā estā quasi acabat i estarā disponible properament..

- HRDLog es una web on pots tenir el teu llibre de guārdia actualitzat, amb confirmacions de QSO, creat per el Claudio IW1QLH estā traduīt al catalā des de 2020.

Exemple en el programa FLDigi, posant el ratolí sobre una de les caselles surt una ajuda.

Tenim 25 grups temātics de WhatsApp ens ajudem a millorar la nostra activitat i una lligueta on competim a veure qui es el millor........ a ClubLog MOLT IMPORTANT (el grup es en catalā, segur que n'hi ha molts altres en altres llengües). No discriminem a ningú, perō si hi vols entrar, presenta't al entrar al grup, per que, degut al spam, tot el qui no es presenta es esborrat immediatament.

 Son 20 grups temātics, posa cada cosa al seu lloc, grācies.

 

  Tornar a la plana principal.