FUNDACIÓ ESTATUTS ASSEMBLEA CONSELL DIGICLUB

CONGRESSOS

PRESENCIA PUBLICA APORTACIÓ A LA XARXA NOUS REPTES FES-TE SOCI !

Que és DIGIGRUP-EA3?

DIGIGRUP-EA3 es una associació catalana de radioafeccionats, sense ànim de lucre, especialitzada en comunicacions digitals que, des de 1987, venim fomentant  tot tipus d' activitats relacionades amb aquestes modalitats. Estem reconeguts per la DIRECCION GENERAL DE TELECOMUNICACIONES amb el numero 36 i per la GENERALITAT DE CATALUNYA amb el numero 10996.

El prestigi aconseguit després d' aquests anys d' activitat, ens ha portat a tenir associats a tot l' Estat Espanyol i també en el estranger.

Servim a la radio afecció

La nostra vocació de servei es ben coneguda i s' ha materialitzat primordialment en l'aportació a la xarxa digital de ràdio paquet, posteriorment hem centrat els esforços en la xarxa APRS i ara treballem el les noves modalitats digitals, DMR, DMR+ i C4FM.

DIGIGRUP-EA3 ha aportat suport humà, tècnic, material i econòmic . Els recursos de que disposem, producte de les quotes dels nostres associats i dels serveis que oferim, s'han destinat bàsicament, fins ara, a aquest menester.

Hem participat activament en l'organització i coordinació de la xarxa de ràdio paquet EA (Espanyola) a través de Redure (Convenció d'Operadors de Sistemes de la Xarxa URE i Associacions Col·laboradores), hem col·laborat i ajudat en la xarxa APRS amb moltes entitats arreu d'Espanya.

Estem presents a convencions i fires dedicades a la radio afecció per donar a conèixer la nostra associació i serveis així com els avanços en Comunicacions Digitals.

Desenvolupem productes (equips, mòdems, TNC, circuits, etc.) per que els radio aficionats puguin practicar les modalitats digitals econòmicament. Col·laborem regularment amb altres associacions (AMSAT-EA, radio clubs, STL d' URE, etc.) en xerrades, conferències, demostracions etc. per la promoció de les Comunicacions Digitals de radio aficionats.

Mantenim una estació i un servidor enllaçats amb la xarxa europea de APRS: EA3RDG i un servidor de xarxes DMR+ i C4FM.

Estem reorientant la nostra activitat !

Considerem que la xarxa de ràdio paquet i APRS ja ha tocat sostre. Per això estem bolcant els nostres esforços i recursos a potenciar altres modalitats digitals:

Fixem la nostra meta en nous horitzons per que...

Serveis per als Socis

A més de tots aquests serveis públics, DIGIGRUP-EA3 ofereix a tots els seus associats el següent :

Organització

Com associar-se?

Enrere